whiskey fajták
A Burnt Ends Blended Whiskey megteremti a tökéletes harmóniát a minőség és a karakter között!
A whiskey ismeretlenebb arca
A legtöbb fogyasztó a hordóban töltött éveket figyeli, holott a whiskey karakterét legalább négy rejtettebb tényező formálja, és mi ezeket a tényezőket nem rejtjük véka alá – sőt, tálcán kínáljuk. Nézzük!
Melyik whiskey fajta a kezdők kedvence?
A whiskey világában az első lépést rendszerint a lágy, barátságos aromájú tételek jelentik, ezért a többszörösen lepárolt, tőzegmentes ír párlatok szerepe megkerülhetetlen.
Ha egy igazi különlegességet keresel: a Glendalough Double Barrel Whiskey
Mit árul el a “whiskey” név magáról az italról?
A whiskey régre visszanyúló múlttal büszkélkedik, ami világszerte rajongók millióira tett szert. A név eredete és annak történelmi háttere számos információt közöl az ital stílusjegyeiről és elkészítési módjáról.
Egy igazán jó bourbon: Jim Beam 1l-es kiszerelésben
A Jim Beam 1l-es palackjára mindenhol szükség lehet, ahol elkél egy hamisítatlan, remek bourbon. A vendégeknek is az egyik kedvenc itala, így szolgáltatóként, viszonteladóként sem hiányozhat a polcokról. Vajon miből fakad a népszerűsége? Ebben a blogbejegyzésben igyekszünk összeszedni a legfontosabb tudnivalókat a Jim Beam kapcsán.
Szeretnél egy jó whiskeyt? Itt a Jameson 1l-es palackban!
Ez egy tipikus, kevert, gabonából készült, ír változat, amely sokak nagy kedvence, olyannyira, hogy világszerte az egyik legkedveltebb az ír whiskeyk közül. Különleges simaság jellemzi a többszörös desztillálásnak köszönhetően, amelyre a több éves érlelés teszi fel a koronát. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk a Jameson 1l-es kiszerelését, tarts velünk te is!
Íme a legkedveltebb whiskey fajták!
A legnépszerűbb whiskey fajták nem a véletlennek köszönhetik a keresettségüket. Letettek valamit az asztalra. Mondjuk például egy jó pohár aranybarnán ragyogó karakteres, jellegzetes nedűt, amit élmény kortyolni. Ez az ugyanis, amire a whiskyért rajongók vágynak. Nézzük tehát, hogy melyek a befutók ezen a területen!