Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

Exkluzív Pezsgő, Champagne

- Hihetetlen választék, remek árak. Premiumitalnagyker.hu, ha valóban prémium italnagykereskedést keres.
Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: C0104
Rendelhető
10.350 Ft
Cikkszám: C0103
Rendelhető
18.790 Ft
Cikkszám: C0102
Rendelhető
12.590 Ft
Cikkszám: C0150
Rendelhető
19.650 Ft

Ahhoz, hogy a gondosan megszervezett baráti találkozó vagy családi összejövetel jól süljön el és az együtt töltött perceket minden résztvevő pozitív élményként könyvelje, sok feltételnek kell egyszerre teljesülnie. Az asztalról semmiképp sem hiányozhat az ízletes champagne, hiszen egy különleges ízvilággal rendelkező ital mindig képes megalapozni a kellemes hangulatot. A gazdag repertoárnak köszönhetően rendkívül változatos champagne kínálat áll a rendelkezésére, így könnyen rátalálhat a tökéletes változatokra. A magyar nyelvben pezsgőnek hívjuk azokat a buborékos italokat, amiket speciális módszerrel állítanak elő. A kifejezés angol megfelelője, a champagne is széles körben elterjedt elnevezés, aminek hallatán minden alkoholkedvelőnek ugyanaz jut eszébe: egy exkluzív ital, ami prémium minőségű szőlőfajtákból kerül előállításra.

Úgy is mondhatnánk, hogy a pezsgőkészítés etalonja, egy olyan nedű, ami a magas szakértelem és a minőségi technológiák ötvözetének eredménye. A kínálatban a francia, angol és német területekről származó, népszerű pezsgőfajták is megtalálhatóak, amik mind egyedi ízharmóniával jellemezhetők. A hagyományos változatok mellett a különböző ízű gyöngyöző borokat is töretlen siker övezi, ami nem véletlen, hiszen a gyümölcsösen pezsgő nedűk frissítően hatnak a kellemes, nyári estéken. Engedjen a kíváncsiság erejének és kóstolja meg a repertoárban található különleges champagne italokat! Higgye el, nem fogja megbánni, hiszen felejthetetlen élményben lesz része, amit mindenképp meg akar majd osztani másokkal is!