Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

Rum

- Hihetetlen választék, remek árak. Premiumitalnagyker.hu, ha valóban prémium italnagykereskedést keres.
Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: R2196
Rendelhető
13.490 Ft
Cikkszám: R3201
Jelenleg nem rendelhető!
28.490 Ft
Cikkszám: R2005
Rendelhető
16.990 Ft
Cikkszám: R1542
Rendelhető
9.990 Ft
Cikkszám: R1541
Rendelhető
7.590 Ft
Cikkszám: R2077
Rendelhető
5.790 Ft
Cikkszám: R4248
Rendelhető
6.990 Ft
Cikkszám: R0499
Rendelhető
14.490 Ft
Cikkszám: R3509
Rendelhető
8.790 Ft

A házibuli nem kezdődhet el a kiváló hangulatért felelős italok nélkül és az üdítők mellett természetesen a pezsgők, a borok és a röviditalok sem hiányozhatnak az asztalról. Amennyiben minden vágya, hogy megszervezze az év partyját, akkor itt az ideje, hogy felfedezze a minden eddiginél színesebb italválasztékot! Amennyiben valamelyik prémium minőségű rum mellett teszi le a voksát, akkor a lehető legjobb döntést hozza. A kínálatban szereplő változatok minden alkoholkedvelőt képesek elkápráztatni az egyedi jellemvonásaiknak köszönhetően. A végeláthatatlan repertoárban a legnagyobb népszerűségnek örvendő márkák által gyártott rumok is szép számmal megtalálhatók, így nem érdemes tovább keresgélnie a megfelelő helyet, ahonnan be tudja szeretni a szükséges italokat.

Ezek a termékek kiválóan alkalmasak arra, hogy önmagában fogyasszák el őket, de természetesen kevert italként is felszolgálhatók. A megbízható helyről származó rumok tökéletes alapanyagául szolgálnak az olyan ismert koktéloknak, mint például a Daiquiri, vagy a Pina Colada, de akkor se csüggedjen, ha a Mojito a kedvence, hiszen a hagyományos változatok mellett a fehér rumok is szerepelnek a kínálatban.  Engedjen az elsőosztályú röviditalok csábításának és adja le a rendelését, hogy minél előbb kiélvezhesse az ízletes kortyok által nyújtott élményt! Higgye el, hogy a készleten lévő rumok nem okoznak csalódást, épp ellenkezőleg: a fogyasztásuk által megtapasztalhatja, hogy az itt megvásárolt italok sokkal különlegesebbek, mint azok, amiket csak leemel a boltok polcairól.