Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.

Banki adatok

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy minket választott. Amennyiben rendelése fizetési módjaként a banki előreutalást választotta, úgy a megrendelés ellenértékét az alábbi adatok szerint kérjük átutalni.

Kedvezményezett neve:RiMiKer Plus Kft.
Számlavezető bank:OTP Bank
Számlaszám:11709002-20650786-00000000

Közlemény: [Kérem itt tüntesse fel megrendelése azonosítóját, rendelészámát]

A gyors ügyintézés végett kérjük, hogy a közlemény rovatba mindenképp tüntesse fel a megrendelés azonosítóját, ennek hiányában az átutalás rögzítése hosszabb időt vehet igénybe. Felhívjuk figyelmét, hogy a termékek kiszállítását az átutalás megérkezése után kezdjük meg, így a kiszállítási idő az átutalás megérkezésétől számítandó. Amennyiben a fizetéssel kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése merülne fel kérem keressen minket bizalommal!

Amennyiben az átutalás megkezdéséhez díjbekérőre (proforma számla) lenne szüksége azt az alábbi linket igényelheti: Díjbekérő igénylése! (Természetes amennyiben igényét egyéb úton jelzi ügyfélszolgálatunk felé abban az esetben is kiállítjuk az utaláshoz szükséges díjbekérőt!)

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma: +36-30-582-1440

E-mail elérhetőségünk: info@premiumitalnagyker.hu