Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Cikkek

2019. 01. 21. 12:16:00

Az 1883-ban szabadalmaztatott Zwack unicum, méltán az egyik leghíresebb magyar szeszes ital. Egy nagyon keserű, száraz likőrről van szó. Főként aperitifként szokás fogyasztani. 

2019. 01. 14. 11:25:00

A Jagermeister német gyártmányú gyomorkeserű likőr, mely 56 féle gyógynövényből készül el. Méltán lett az egyik leghíresebb gyomorkeserű. 

2018. 12. 28. 09:31:00

Az év végéhez közeledve gyakran feltornyosulnak feladataink, és ilyenkor másra sem vágyunk, csak arra, hogy végre elérkezzenek az ünnepek. 

2018. 12. 21. 10:31:00

Az alkoholfogyasztás mindig is jelen volt a társadalmakban. Előfordult, hogy tiltották egyik-másik fajtát, de a szeszes italok máig szerves részét képezik a társasági összejöveteleknek. 

2018. 12. 17. 12:00:00

Egykoron méregerős, elsősorban a kalózok által fogyasztott ital volt. Mára kifinomulttá és alacsonyabb alkoholfokúvá vált, és gyakran kap helyet az asztalon. 

2018. 12. 11. 13:33:00

Vendégvárás és családi összejövetelek alkalmával a fenséges fogásokon kívül az alkoholos italok sem hiányozhatnak az asztalról. Akár aperitifként, akár az étkezések után egy jó beszélgetés mellé is remek választásnak bizonyul a Panyolai pálinka. 

2018. 11. 22. 11:22:00

A Monyo sörök azért páratlanok a maguk nemében, mert kézműves eljárással készülnek el. Többnyire a 0,33 litertől a 1,5 literes kiszerelésben érhetőek el. Az alkohol tartalmuk pedig 5,6 %-tól 13 %-ig változó, így elég széles a paletta ezen a téren. 

2018. 11. 15. 10:14:00

Legyen szó 40-től 60, 7 %-os, 0,5-1 literes kiszerelésű minőségi whisky-ről, nálunk mindent megtalál egy helyen. Hihetetlen mennyiségű kivitelben érhetőek el az amerikai elnevezéssel élve a whiskey-k az egész világon. 

2018. 11. 09. 07:31:00

A kulturált italfogyasztás a nyugati világban is egyre nagyobb teret hódit magának. Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy ehhez jó minőségű alkoholra és mértékletességre van szükség, különben egészségünk kárát láthatja ennek a tevékenységünknek.