Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
A bort legtöbben a szőlővel azonosítjuk. Ám ez nem azt jelenti, hogy semmi másból nem készülhet ez a nemes ital. Az ínyencek sok finom gyümölcsbor közül is válogathatnak. Ezek között a legismertebb az almabor, amiről például sokat olvashatunk Maupassant novelláiban. Ám emellett csodás nedűt lehet készíteni mondjuk a zamatos szilvából, a mézédes barackból vagy a fanyarkás szederből is. Gyakorlatilag szinte mindegyik gyümölcs lehet a bor alapanyaga, és ezek esetében is ugyanúgy válogathatunk a száraz meg az édes változatok közül. Az előbbivel remekül feldobhatjuk mondjuk az ebéd fogásait, az utóbbi pedig akár egy igazán különleges desszert is lehet. A cuvée sem ismeretlen fogalom a gyümölcsbor esetében. Teljesen más fajtájú gyümölcsök párosításával is találkozhatunk, mint például az eper és az őszibarack.
Természetesen mindegyik változat termékeinek jár a tölgyfahordó, hogy igazán finomra érjenek, és csodálatos ízeket kaphassunk, ám a termelők ezen felül is képesek fokozni az élvezetet. Különböző fűszereket, például mézet tesznek ebbe a mesés italba. Vagy a hordókba fahéjrudakat helyeznek, így azok ízét is átveszi a megérlelt bor. Webshopunkban kiváló minőségű termékekből álló, széles választékkal várjuk a gyümölcsbor kedvelőit. Ezek mindegyike magyar termelők által, gondosan válogatott gyümölcsökből készült. A beszállítóink között olyan borászok is vannak, akik kizárólag a saját gyümölcsösük terméseit használják. Szüretelés után, azonnal feldolgozzák azokat, ezzel is elősegítve a gyümölcsbor fantasztikus színvonalát.