Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

Pezsgő

- Hihetetlen választék, remek árak. Premiumitalnagyker.hu, ha valóban prémium italnagykereskedést keres.
Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: C0302
Rendelhető
11.150 Ft
Cikkszám: C0303
Rendelhető
10.890 Ft
Cikkszám: C0200
Jelenleg nem rendelhető!
2.750 Ft
Cikkszám: C0184
Jelenleg nem rendelhető!
2.990 Ft
Cikkszám: C0270
Jelenleg nem rendelhető!
5.150 Ft
Cikkszám: C0001
Rendelhető
1.050 Ft
Cikkszám: C0366
Rendelhető
1.050 Ft
Cikkszám: C0002
Rendelhető
850 Ft
Cikkszám: C0003
Rendelhető
1.050 Ft
Cikkszám: C0295
Rendelhető
850 Ft
Cikkszám: C0005
Rendelhető
850 Ft

Nem könnyelműen tett kijelentés, hogy a világ egyik legkedveltebb itala a pezsgő és a bor, amiknek szinte számtalan változata született az évek során. Az, hogy melyik palack milyen karaktert képvisel, elsősorban a feldogozott szőlőfajtától és az alkalmazott technológiától függ. Európa rendkívül gazdag a napfényes, termékeny területekben, ami garanciát ad arra, hogy a helyi borászatoktól származó, különböző ízvilággal rendelkező pezsgők, illetve párlatok igazi ínyencségekként kerülnek a boltok polcaira. Minek vesződne azzal, hogy sok fáradtsággal járó nézelődésre induljon a szaküzletekbe, ha egyszer az interneten keresztül sokkal gyorsabban és egyszerűbben megtalálhatja azt, amit keres?

A webáruház kínálata rendkívül izgalmas: a férfiasan testes italoktól kezdve egészen a lágy, nőiesnek nevezhető nedűkön át minden fajta palack megvásárolható, de akkor is megtalálhatja a számítását, ha épp egy kiváló habzóbort keres, ami tökéletesen visszaadja a friss, zamatos gyümölcsök esszenciáját. Bármelyik típus mellett teszi le a voksát, garantáltan nem nyúl mellé, hiszen a választékban szereplő pezsgők és más, alkoholtartalmú italok kivétel nélkül olyan szakemberek által kerültek előállításra, akik nagy múlttal rendelkeznek az italkészítés terén. Legyen szó legénybúcsúról, osztálytalálkozóról vagy egy laza, barátokkal töltött estéről, az összejövetelről nem hiányozhatnak a karakteres pezsgők vagy a kellemes hangulatot biztosító borok. Ne bízza a véletlenre a találkozókat, adja le a rendelését még ma és tegye teljessé a közös élményt!