Monin szirup
Mentalikőr körkép, avagy lássuk, miből válogathatunk!
A mentalikőr egy igazi különlegesség, önmagában is izgalmas és karakteres ital, nagyszerű koktélok készülhetnek belőle, ráadásul a kedvenc limonádénkat is feldobhatjuk vele, ami így még frissítőbb és ínycsiklandóbb lesz.
A Monin szirup az egyik leggyakoribb koktél alapanyag
A Monin szirup gyakorlatilag cukornádból készülő sűrítmény, amely elsősorban ízfokozóként, illetve édesítőként alkalmazható, legyen szó akár meleg italokról, akár a nyári kánikulában olyannyira közkedvelt koktélokról. Ha ízesítésről, egy kis extra hozzávalóról van szó, akkor a szirupnak nemcsak az italok elkészítésekor, hanem a konyhaművészetben is komoly szerepe lehet.
A Monin szirup helyet kér a konyhában
Mire jó a Monin szirup? Valójában könnyebb lenne úgy megközelíteni ezt a kérdést, hogy mire nem? Merthogy a legtöbben úgy ismerik, mint koktél alapanyagot. Kétségtelen, hogy a bármixerek kezében gyakran felbukkannak a legkedveltebb ízek, nem véletlenül.
Monin szirup = ízes élet
A Monin szirup nem fukarkodik az ízekben. Számtalan ízvariáció közül válogathat, amelyeknek a különlegessége, hogy eredetiek, finomak és minden művi ízhatást mellőznek.
A Monin szirup minden pultban jól mutat, még a konyhapultban is
A Monin szirup a bárpultok egyik nélkülözhetetlen kelléke. A különböző gyümölcsös vagy éppen édes ízvilágú koktélok elmaradhatatlan alapanyaga. De a limonádék és egyéb alkoholmentes nedűk sem hiányolhatják a jelenlétét.
A Monin szirup kényeztető ízjegyekkel csábítja
A Monin szirup nem hiányozhat a kamrájából, pláne ha előszeretettel remekel turmixokat, koktélokat vagy éppen desszert különlegességeket. A szirup cukrozott, ízesített folyékony matéria, amely a gasztronómia számtalan területén, sikerrel felhasználható.
A Monin szirup megalapozhatja a karakteresen ízletes hangulatot
A Monin szirup egyszerűen nem hiányozhat a kamrájának polcáról. Igaz a legtöbben koktélok elkészítéséhez használják a számtalan ízvilágban megvásárolható alapanyagot, ám annak felhasználási területe mégsem korlátozódik le kizárólag a bárpultban mixelés pillanataira.