Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.

Monin szirup = ízes élet

A Monin szirup nem fukarkodik az ízekben. Számtalan ízvariáció közül válogathat, amelyeknek a különlegessége, hogy eredetiek, finomak és minden művi ízhatást mellőznek.

 

A Monin szirup a bárszekrényen kívül is megállja a helyét?

De még mennyire, hogy igen! Sőt, nagyon előnytelen döntés lenne csupán a koktélok elkészítéséhez felhasználni. Igaz, kétségtelen tény, hogy a mixerek előszeretettel alkalmazzák, ami nem csoda. A segítségével, az optimális íz kiválasztásával közkedvelt italremekek varázsolhatóak. Tehát vitathatatlan, hogy alkohollal vegyítve a szirup csodákra képes. Na, de a pozitívumait nemcsak ezen a területen érdemes kamatoztatni.

A gasztronómiában is hasznot hajthatnak azok az ízek, amik éppen aktuálisan más módon nem csempészhetőek bele az ételekbe. A szirup, mint minőségi textúra, ráadásul könnyedén, egyszerűen kezelhető és adagolható. Egyéni ízlésre szabott módon. Jó taktika, ha főzés, sütés előtt megkóstolja az adott fajtát, ezzel képet alkothat arról, hogy mennyire erős vagy erősítendő az érintett ízvilág. Így az adagolás kérdése sem okozhat fejfájást.

A sütemények kifejezetten meghálálják a csokis, mogyorós, karamellás vagy éppen gyümölcsös ízek jelenlétét: öntetek, dresszingek, krémek stb. formájában. De jó pár főfogás sem hiányolhatja az ilyen prémium „íztársaságot”. Ha pedig éppen koktélok megalkotásához lenne kedve, akkor ebben a vágyában is kiteljesedhet.

Monin szirup kiadós?

Igen. Karakteres, intenzív ízvilágok koncentrálódnak az üvegekben, így nem kell belőlük sok az ízletes, nyálcsorgató végeredmény megteremtéséhez. A beszerzés hosszútávon, minimum duplán megtérülő befektetés.

Tartalomhoz tartozó címkék: Monin szirup Monin szirup ár