Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

Ünnepi szállítás és nyitva tartás

Szeretnénk hozzájárulni a karácsonyi és szilveszteri ünnepekre való készülődéshez. Összeszedtünk néhány fontos tudnivalót annak érdekében, hogy minél zökkenőmentesebben legyen lehetősége nálunk leadott rendelésének átvételére.
FONTOS! A szállítási és termékátvételi idők partnereink leterheltségétől függően időszakosan a normál mértékhez képest megnőhetnek. Kérem az ünnep előtt legyen türelemmel, mindent megteszünk a rendelések mielőbbi célba érésének biztosítása érdekében. Kérem futárszolgálatunkkal a gyorsabb ügyintézés végett e-mailben tartsák a kapcsolatot.
 
Személyes átvételKözpontunkban van lehetőség online rendelésének személyes átvételére 10:00-15:00 között. Kérem vegye figyelembe, hogy az online rendelés NEM VEHETŐ ÁT AZONNAL, az átvételre kizárólag az átvételi lehetőségről küldött e-mailt követően lesz lehetőség. A rendelés értékétől függetlenül a rendelések feldolgozása folyamatos, nincs lehetőség soron kívüli elbánást kérni, így biztosítjuk, hogy mindenki időben megkaphassa rendelését. Fontos! Mivel a központi raktár nem C+C áruház, így nincs lehetőség a rendelések helyszínen történő módosítására, illetve nincs lehetőség helyszíni vásárlásra.

Személyes átvétel utolsó napja karácsony előtt: 2021.12.23 (Javasoljuk, hogy rendelését legkésőbb 2021.12.18-án rögzítse)
Személyes átvétel utolsó napja szilveszter előtt: 2021.12.31 (Javasoljuk, hogy rendelését legkésőbb 2021.12.22-én rögzítse)

Fizetési mód: Bankkártyás fizetés átvételkor, Banki előreutalás.

Cím: 1097 Budapest Ecseri út 14-16.

 
Kiszállítás Budapesten és országosanAz ünnepek előtti kiszállítás folyamatosan zajlik egészen karácsony és szilveszter előtti napig. A beérkező rendeléseket érkezési sorrendben folyamatosan dolgozzuk fel és adjuk át szállító partnerünknek. Fontos azonban, hogy a folyamatosan változó készletek miatt egyes termékeket még egyes esetekben be kell szereznünk, majd a beérkezést követően feladnunk. Tovább nehezítheti a szállítást a karácsonyi szezonban esetlegesen felmerülő késések a futárszolgálat oldalról, így mi azt javasoljuk, hogy rendelését minél előbb rögzítse, így nem kell attól félnie, hogy rendelése nem ér célba időben. Az utolsó napokban történő rendeléseket minden esetben mintabolti átvétellel javasoljuk a biztosabb átvétel biztosítása érdekében.

Házhozszállítási szolgáltatásunk esetén kérem az alábbi dátumokat legyen kedves figyelembe venni:

Rendelés leadás utolsó napja (várhatóan karácsony előtti szállítással): 2021.12.16. 8:00
Rendelés leadás utolsó napja 
(várhatóan szilveszter előtti szállítással): 2021.12.22. 8:00

Természetesen a fenti határidő után leadott rendeléseket is lehetőségünk szerint azonnal feladjuk, de azok megérkezése a meghatározott ünnepek előtt nem minden esetben biztosítható.

Aki nem tudja megoldani a személyes átvételt javasoljuk, hogy a meglévő túrajáratainkat vegyék igénybe. Kérem a túrák esetében rendelési határidők betartását. Túrajáratra érkezési sorrendben tudunk rendelést felvenni.

Partnerünk a SPRINTER Futárszolgálat (+36-1-881-2615), de a szezonban érdemesebb az info@sprinter.hu e-mail címen érdeklődni a szállításról.
FONTOS! A karácsonyi ünnepek közeledtével a szállítási idő egyes esetekben megnőhet! Kérem a rendelés leadásakor ezt vegye figyelembe.
 

Banki utalások feldolgozása


FONTOS! Kérem vegye figyelembe, 2021.11.22-2021.12.31. között csak azon rendelések feldolgozását kezdjük meg melyek kiegyenlítése megtörtént (az ellenérték beérkezett számlánkra). Amennyiben a rendelésekor nem tudja az utalást elindítani, úgy kérem vegye figyelembe, hogy a megrendelés szállítása csúszhat, mivel a rendelés feldolgozását az ellenérték beérkezésekor kezdjük meg! Egyedi fizetési megállapodással rendelkező partnerünk esetében továbbiakban is haladéktalanul feldolgozzuk a rendelést.

Minden kedves vásárlónknak Boldog Békés Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet kívánunk.