Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.

Cola-Cola Promóció

Cola-Cola Promóció

 

A Bombay citrusos és fűszeres ízvilága minden gin rajongót képes lesz elvarázsolni egy pillanat alatt.

 

 

A Jack Daniels Fire fahéjas karakterei olyan lágyan siklanak végig a nyelven, amely nem hagy kivetni valót maga után!

Finlandia Vodka

A Finlandia Vodka kristálytiszta karakterei, könnyed és kiegyensúlyozott ízvilága megtestesít mindent amit egy prémium vodkának meg kell.

 

A Jack Daniels Apple fúzionálja az alma és a Tennesse Whiskey lágy karakterét egy csábító italt alkotva.

A Jack Daniels Honey még dob egyet a whiskey édes karakterein és egy könnyen fogyasztható párlatot alkot.

Bacardi

Minden jó buli Bacardival kezdődik. A Bacardi Spiced a fűszeres és lágy vaníliás, karamellás jegyeivel fog ámulatba ejteni. A Bacardi Carta Blanca pedig egy könnyed trópusi gyümölcsökkel teli varázslatos kalandra invitálja majd koktéljainkat.

Grey Goose Vodka

A Grey Goose Vodka az ötszörös desztillációnak köszönhetően olyan éteri tisztásággal és hanyag eleganciával fut végig nyelvünkön, hogy öröm minden kortya. Miközben a krémes textúra és a lágyan édes, frissítő jegyek kényeztetnek. 

Martini Pezsgők

A Martini gyöngyöző kollekciója még különlegesebbé teszi az ünneplések örömét. 

 

Martini Vermut

A Martini Vermut kollekciója, színes és magával ragadó variációival a koktéljainkat fenséges ízgazdagsággal látja el, de aperitifek formájában is első rangúak. 

Jack coke

A Jack Daniels és Cola kéz a kézben jár és most már azzal az össze keveréssel sem kell bajlódni, megszisszentjük és már is élvezhetjük a minőségi Jack Coke-ot.