Akár öntetként, szószként is gondolhat rá egy-egy édesség kapcsán, ám vitathatatlan, hogy mint koktél összetevő is megállja a helyét. A kérdés már csak az, hogy milyen ízvilág áll a szívéhez, na meg persze az ízlelőbimbóihoz a legközelebb? A gyümölcsös karakter nagyjából bármilyen terepen alkalmazható, legyen szó sütésről vagy turmix kevergetésről.
Persze előfordulhat, hogy Önt nem a nektárok ízjegyei veszik le a lábáról, hanem inkább a csokoládés, mogyorós, desszert hatású ízkarakterek. A Monin szirupok között bármelyik elképzeléséhez találhat ideális megoldást. A szirup egyik legnagyobb előnyét épp a cukrozottságának, fokozott ízesítettségének köszönheti. Mivel jellegzetes, aktív karakterű, így aztán kevés mennyiség is elegendő belőle az ízlelhető sikerhez. Tehát roppant kiadós, sokáig elegendő, a bekerülési költsége pedig, ennek az információnak a fényében kifejezetten kedvező.
A minőség ebben az esetben a könnyű használhatóságban, az ízlelőbimbókat kényeztető ízekben nyilvánul meg, és abban, hogy a szirup számtalan konyhai helyzetben jól szerepel, és érezhetően kiválóan teljesít. A Monin szirup közbenjárásával vadonatúj arcát ismerheti meg és mutathatja be egy-egy hagyományosnak tekinthető desszertnek vagy éppen koktélnak. Különleges választásaival, esetleg merész húzásaival, valódi ízbombákat alkothat, amelyek a megízlelésük pillanatában garantáltan nagyot szólnak. Érdemes betáraznia az ízléséhez és konyhájához legközelebb álló variációkból, így bármikor megédesítheti a mindennapokat.