Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

Szállítási feltételek

Szállítás

Szállítási módok:
Budapesti kézbesítés Kereskedésünk munkatársai és a SPRINTER futárszolgálat munkatársai által;
Oszágos kézbesítés az SPRINTER futárszolgálat segítségével
Express kézbesítés  a Gepárd és a Redda futárszolgálat segítségével
 
Partnerünk a Sprinter Futárszolgálat
Telefonszámuk: +36-1-347-3000
 
Kiszállítási idő:

A kiszállítást megbízott futárszolgálatunk munkanapokon (Hétfőtől-Péntekig) 8:00-19:00 között végzi. Az első sikertelen kézbesítést követően a futár értesítést hagy és ismételten megpróbálja a kézbesítést az első kézbesítési napot követő 1-3 munkanapon belül. Az ismételt kézbesítésről telefonon egyeztetés lehetséges a futárszolgálat elérhetőségeinek egyikén.
 
A feladást követően e-mailben értesítjük Önt a feladás tényéről. Ezt követően a futárszolgálat e-mailben, valamint SMS-ben is értesíti a várható kézbesítés idejéről.
Nem kell egész nap a futárt várni, hisz a futárszolgálat a szállítás napján megküldi, mely 3 órás intervallumban várható a futár érkezése.
Amennyiben a kapott időpont nem lenne megfelelő, úgy a futárszolgálattal tud egyeztetni új időintervallumot.
A szállítás során a futároknak meg van hagyva, hogy a szállítás előtt telefonon is értesítsék az ügyefeleket.
 
A kiszállítási idő a vásárolt termékek függvényében változhat (termékadatlapon megtekinthető az adott termék várható szállítási ideje). Kérjük sürgős rendelés esetén ezt vegye figyelembe, illetve előzetesen érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.
Banki átutalással történő fizetés esetén a kiszállítási idő az átutalás megérkezésétől számítandó.
 
Fizetési mód: Fontos! A hatályos jövedéki törvény miatt készpénzes fizetésre saját munkatársainknál semmilyen esetben sincs lehetőség! A fizetés kizárólag banki átutalással, vagy ha biztosított saját kollégáinknál (Kizárólag Budapesten) bankkártyával lehetséges. Amennyiben megbízott futárszolgálatunkkal küldjük a rendelést, úgy közvetített szolgáltatást végző partnerünknél utánvéttel is van lehetőség fizetni (ez esetben azonban a kártyás fizetést nem tudjuk biztosítani). Kérem a fizetésre vonatkozó tájékoztatást a rendelés leadása előtt vegye figyelembe.

Az utánvétes fizetés választása esetén a RiMiker Plus Kft. fenntartja a jogot annak egyedileg történő elbírálására. Maximálisan fizethető utánvét 500.000 Ft.
 
A feltüntetett szállítási díjak az ÁFA-t már tartalmazzák (Bruttó díjak).
 
BUDAPESTI szállítási díjaink:
 
50 000 Ft értéktől a kiszállítás INGYENES,
 
49 999 Ft-ig a kiszállítás díja 1.990 Ft.

​Utánvétes fizetés esetén minden esetben rendelési összegtől függetlenül +290 Ft
 

ORSZÁGOS szállítási díjaink:

100 000 Ft értéktől a kiszállítás INGYENES,

99 999 Ft-ig a kiszállítás díja 1.990 Ft.

​Utánvétes fizetés esetén minden esetben rendelési összegtől függetlenül +290 Ft


A csomagok minden esetben egyedi elbírálás alá esnek, a RiMiKer Plus Kft. fenntartja a jogot, hogy egyoldalúan elbírálja, hogy a rendelés küldeményként feladható-e! Egy csomag maximális súlya 40 kg egy címre küldhető össz csomagsúly maximum 150 kg.
 
Túlsúlyos/raklapos szállítás:
Vidékre 150 kg felett a szállítási költség minden megkezdett 300 kg-onként - a rendelési összegtől függetlenül - 4.990  Ft
Fontos! Raklapos szállítás esetén a szállító az árut a kocsiról lerakodja, azonban annak -üzletbe/irodába/emeletre való behordása már a címzett feladata. A rendelések minden esetben egyedi elbírálás alá esnek, RiMiKer Plus Kft. fenntartja a jogot, hogy egyoldalúan elbírálja, hogy a rendelés raklapos/túlsúlyos küldeményként feladható-e

Egyes sörök esetében a termékeket extra szállítási felár is terheli, melyet minden termék adatlapján jelzünk. Kérem az esetleges felárról tájékozódjon a kiválasztott termék adatlapján, vagy ügyfélszolgálatunkon.
 
Külföldre szállítás: Külföldre történő szállítást jelenleg nem vállalunk!

A szállítási díjak kalkulálása esetén a rendelés végösszegébe az esetleges göngyölegek díja nem számít bele, így a kiszállítás díját a rendelés göngyölegek nélküli értéke alapján lesz kiszámítva.

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Express kiszállítás Budapest és közvetlen agglomerációjában

Az Express házhoz szállítási szolgáltatásunk kereskedésünk legújabb szolgáltatása, mely során az online leadott rendeléseket a megrendeléstől számított 5 órán belül a megrendelő címére eljuttatjuk. A megrendelés leadásának határideje 15:00 ezt követően már csak a következő napon 14:00-ig tudjuk vállalni a kiszállítást. Az Express házhoz szállítás szolgáltatás csak meghatározott településeken vehető igénybe, melyek az alábbiak:

Budapest Fót Pomáz
Budakalász Gyál Remeteszőlős
Budakeszi Kerepes Solymár
Budaörs Kistarcsa Szigetszentmiklós
Csömör Maglód Törökbálint
Diósd Nagykovácsi Üröm
Dunaharaszti Nagytarcsa Vecsés
Dunakeszi Pécel  
Ecser Pilisborosjenő  

A szolgáltatás igénybe vételének feltétele minden esetben a telefonon történő egyeztetés. Tehát vállalkozásunk azonnali kiszállítást csak akkor vállal, ha arról előzetesen ügyfélszolgálatunkkal telefonon egyeztetett. Kérem express házhoz szállítás megrendelése előtt vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi telefonszámon  +36-30-582-1440 .

A szolgáltatást Budapest területén az alábbi díjszabás mellett vehető igénybe:

1 raklapot meg nem haladó
 szállítmány esetén a kiszállítás díja  6.590 Ft.

A szolgáltatást agglomerációs településeken az alábbi díjszabás mellett vehető igénybe:

1 raklapot meg nem haladó  szállítmány esetén a kiszállítás díja  7.750 Ft.

Fontos! Express kiszállítás esetén van lehetőség a futárnál készpénzben is fizetni, azonban ennek minden esetben 990 Ft-os utánvétkezelési díja van.

Express futár partnerünk:
 
Redda Futárszolgálat
Telefonszámuk: +36-218-0888
 
GEPÁRD Futárszolgálat
Telefonszámuk: +36-1-399-9970
Mobilszámuk: +36-20-399-9970