Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

Minibár

- Hihetetlen választék, remek árak. Premiumitalnagyker.hu, ha valóban prémium italnagykereskedést keres.
Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: R0146
Rendelhető
620 Ft
Cikkszám: R3105
Jelenleg nem rendelhető!
500 Ft
Cikkszám: R2011
Rendelhető
550 Ft
Cikkszám: R1453
Jelenleg nem rendelhető!
1.350 Ft
Cikkszám: R2763
Rendelhető
590 Ft
Cikkszám: R1620
Rendelhető
1.420 Ft
Cikkszám: R2385
Rendelhető
1.690 Ft
Cikkszám: R3166
Rendelhető
4.390 Ft

Óriási hangulatot kölcsönöz nappalinknak, konyhánknak, ha egy minibárt hozunk létre. Ám ügyelnünk kell arra, hogy rontsuk el a hangulatot kevésbé igényes, akár az egészségre káros alkoholokkal. Egy kelleme koktél, vagy vodka, pálinka mind jó választás lehet. Kínálatunkban, ebben a kategóriában megtalálható többek között: a kisüsti meggy, alma vagy fekete cseresznye, vodka, prémium barack és vilmoskörte pálinka, házi szilva is. A termékpalettánk folyamatosan bővül, így érdemes később is visszajönnie, ha most úgy érzi, hogy nem találta meg a megfelelő alkoholt. Igazi életstílus igényes emberek és alkohol társaságában időzni. Ez a fajta időzés egyre népszerűbb hazánkban is, de nyugaton már hosszú évek óta hódolnak neki az emberek.

Ennek köszönhetően nemcsak jól érezhetjük magunkat, de nem károsítjuk egészségünket sem rosszabb minőségű italokkal. Válassza a nálunk elérhető prémium minőséget, ha biztosra akar menni! Webshopunkban már 0,02 literes kiszerelésben is talál nedűt, a 7,5 százaléktól, akár a 50 százalékos alkoholtartalommal e kategórián belül.Érdemes még megemlítenünk az ágyas szőlő és cigánymeggy, kajszibarack pálinkát, különféle gineket, melyek szintén nagy népszerűségnek örvendenek és elérhető honlapunkon. Lepje meg önmagát vagy egyik ismerősét, barátját egy igazán különleges alkohollal. Egy kiemelkedően értékes délutánt, estét is szerezhet családtagjának azzal, hogy a kellemes időtöltéshez ezek közül az italok közül választ, hiszen akár az ünnep fényét is letörheti a rossz választás. Keressen minket, mindenben segítünk és akár együtt, közösen is kiválaszthatjuk a legmegfelelőbb alkoholt Önnek.