Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

Prémium italok egy helyen, az ital nagykereskedésben

 

A nagyobb rendezvények, céges események egyik legfontosabb kellékei az alkoholos italok, amik megteremtik a megfelelő hangulatot. Úgy illik, hogy ezeknek a beszerzéséről a szervező gondoskodik. 

Ilyenkor felmerülhet a kérdés, hogy hol lehet megvásárolni a prémiumminőségű italokat? A legegyszerűbb és leggyorsabb mód erre az ital nagykereskedésből történő rendelés. 

Prémium italok akár nagy mennyiségben is

Az ital nagykereskedés egyik legnagyobb előnye, hogy itt a termékeket akár nagyobb mennyiségben is meg lehet vásárolni. Nagyon kellemetlen tud lenni, amikor azért hiúsul meg a vásárlás, mert a kiszemelt alkoholos italból kifogytak, vagy csak egy van készleten, a kliensnek meg legalább három palackra lenne szüksége. Budapesti helyszínekre és az ország más pontjaira is vállaljuk a kiszállítást. Budapesten 50.000 Forinttól, máshol pedig 100.000 Forinttól nem kell szállítási költséget fizetni. 

Gazdag italválaszték csak karnyújtásnyira

Az ital nagykereskedésekben a klasszikus üzletekhez képest jóval nagyobb választék áll a vásárlók rendelkezésére. Nincs ez másképp nálunk sem. A kínálatunkban a sörök, borok, pezsgők, pálinkák és sok más szeszes italok is megtalálhatók. Emellett árulunk alkoholmentes italokat is, például ásványvizet, energiaitalt, kávét és teát, hiszen ezeknek is a vendégasztalon van a helyük. Emellett a nagy kiszerelésű és a minibárba való italok, valamint a különböző kiegészítők is rendelkezésre állnak. Ráadásul a vásárlóinkat rendszeresen meglepjük újdonságokkal is, amelyek által folyamatosan bővül a kínálatunk.