Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

Alien Vodka, amit egy földönkívüli feje rejt

Az Alien Vodka egy hagyományos vodka nem hagyományos körítéssel. A vodkáról mindenképpen tudni kell, hogy egyike a legtisztább tömény szeszeknek. A hagyományos verziója a színtelen, szagtalan vodka, ez terjedt el a leginkább, azonban napjainkban már rengeteg ízesített vodkát is lehet kapni. A vodka Oroszországból indult hódító útjára, és napjainkra már majdnem egész Európát meghódította.

Az ízesített és az ízesítetlen vodkák egyaránt megtalálhatóak cégünk kínálatában, így bárki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.

A vodka népszerűségének okai

A vodka hazánkban és Európa nyugatibb részein a korábbinál is nagyobb népszerűségnek örvend, ami nem véletlen. A vodka egyik pozitív tulajdonsága, hogy kevésbé okoz másnaposságot nagy mennyiségű fogyasztás esetén, mint a többi tömény ital. Mivel szagtalan, ezért a leheleten sem szokott érződni, valamint ennek a tulajdonságának köszönheti azt is, hogy akik nem nagyon bírják az alkoholos italok szagát, még azok is meg tudnak inni egy-két pohárral a vodkából.

Aki dolgozott már pult mögött, az biztosan tudja, hogy a vodka az egyik legváltozatosabban felhasználható ital. Lehet fogyasztani szódával vagy gyümölcslével keverve, a gyümölcslevek közül leginkább narancslével szokták keverni, ráadásul a szénsavas és a szénsavmentes változatokkal is kiválóan párosítható. Természetesen a vodka sokoldalúsága és felhasználhatósága nem merül ki ennyiben, rengeteg koktélhoz fel lehet használni alapanyagnak, ugyanis alkoholtartalma kellően magas ahhoz, hogy adjon egyfajta „lendületet”, de nincs olyan karakteres íze, ami rányomná a bélyegét a koktélok ízvilágára.

Az Alien Vodka

Az ízesítetlen vodkák között a laikusok csak nagy nehézségek és rengeteg gyakorlás árán tudnak csak különbségeket felfedezni. Ezért a gyártók többféleképpen is próbálják saját termékeiket differenciálni a többitől, annak érdekében, hogy a fogyasztókban mélyebb nyomot hagyjanak.
Az ilyen fajta termék megkülönböztetésre jó példa az ízesített vodka, valamint az egyedi csomagolás is. A különleges csomagolásra nagyszerű példa az Outerspace Alien Vodka Chrome Edition, ami egy egyedi palackozású ital, egészen pontosan egy földönkívüli fejet formál a vodka üvege. Az üvegben található vodka a nevével ellentétben nem a földönkívüliektől származik és még csak nem is földönkívüliekből állítják elő, hanem a klasszikus, színtelen, szagtalan, 40%-os alkoholtartalmú vodkák közé tartozik, amit kukoricából állítanak elő és többszöri desztilláláson esik át, mire elfoglalja méltó helyét az üvegben.

A vodka tárolása és felszolgálása

Az Outerspace Alien Vodka szesztartalma 40%, ezért lehet anélkül tárolni a hűtőben, hogy megfagyjon, a jobb ízhatás miatt ajánlatos is, viszont akkor sem lesz semmi baja, ha szobahőmérsékleten van. Amennyiben önmagában, keverés nélkül lesz fogyasztva, akkor egy stampedlis, más néven pálinkáspohár is megfelelő a felszolgáláshoz, ha pedig gyümölcslével összekeverve kerül felszolgálásra, akkor érdemes egy alacsony “lábas” poharat használni. Természetesen bármilyen pohárból lehet fogyasztani, de a megfelelő tálalás ad egyfajta eleganciát a fogyasztásnak, ami hozzájárul az élmény fokozódásához. 
Amennyiben felkeltette érdeklődésed az Alien Vodka, esetleg további kérdésed lenne, akkor nyugodtan keress minket valamelyik elérhetőségünkön.