Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

Absolut Passionfruit Vodka, az ital, aminek már a látványa is üdítő

Az Absolut Passionfruit Vodka napjaink egyik legkedveltebb alkoholos italtrendjének, az ízesített italoknak, azon belül pedig az ízesített vodkáknak az egyik kiemelkedő képviselője. A vodka egyike a legtisztább szeszeknek, a klasszikus, egyszerű vodka színtelen és szagtalan. Bár a hagyományos vodka is roppant népszerű, a gyártók pár évvel ezelőtt elkezdték bővíteni a kínálatukat különböző ízesített változatokkal.

Nehéz megmondani, hogy melyik gyártó volt az úttörő, viszont napjainkban már valamennyi márka kínál különböző ízesített vodkákat, cégünk kínálatában biztosan talál mindenki a kedvenc ízesítésében.

Miért kezdtek el ízesített vodkát gyártani?

Az ízesített vodka visszavezethető a klasszikus vodka sajátos tulajdonságaihoz. Mivel nincs színe, és az íze sem túl erős, ezért roppant népszerű koktélalapanyag volt (természetesen még ma is az), bátran lehet keverni különböző üdítőkhöz, a vodka íze nem nyomja el a keverékben található egyéb italok ízét, viszont magas alkoholtartalmának köszönhetően mégis ad egy erős alkoholos alapot bármelyik koktélnak és üdítőnek. Nem véletlenül annyira népszerűek az olyan egyszerű italok, mint például a vodkanarancs vagy éppen a vodkaszóda.
A fentiekből látható, hogy adja magát az előre ízesített vodka gyártása és forgalmazása, viszont az egy teljesen jogos kérdés, hogy miért vártak vele ennyit a gyártók, és miért csak az elmúlt pár évtizedben lett népszerű. Feltehetően ez nem annyira a gyártók kreativitásának hiányára vezethető vissza, hanem sokkal inkább a fogyasztók igényeivel, és azoknak az elmúlt években végbement változásával van kapcsolatban.

Az ízesített vodka és az Absolut Passionfruit Vodka

A hagyományos vodkákat rendszerint gabonából vagy burgonyából állítják elő, ez alól az esetek többségében az ízesített vodkák sem kivételek. Azonban az ízesített vodkák ízesítése és íze már roppant széles skálán mozog. Az ízesített változatok egyik különleges tulajdonsága, hogy az erősség, azaz az alkoholtartalom tekintetében is széles a kínálat, lehet találni egészen gyenge, könnyed változatokat, valamint olyat is, aminek az alkoholtartalma viszonylag magasnak számít.
Valahol félúton, a röviditalok átlagos alkoholszintjénél helyezkedik el a maracuja ízesítésű, 40%-os alkoholtartalommal rendelkező, 0,7 literes kiszerelésű Absolut Passionfruit Vodka. Már maga az ital látványa is pezsdítő, köszönhetően a kreatívan összeválogatott színeknek és formáknak. Az ital a figyelemfelkeltő csomagolásnak köszönhetően biztosan kitűnik a többi üveg közül, a márka kreatív szakemberei nagyon kitettek magukért.

Az Absolut Passionfruit Vodka ízét adó maracuja

A maracuja a Dél-Amerikában őshonos golgotavirág gyümölcse. Számos pozitív élettani hatást tulajdonítanak a Passionfruit Vodka ízesítéséhez használt maracujának. A dél-amerikai gyümölcsök nagy része segíti a vérkeringést, ez alól a maracuja sem kivétel. Ezenkívül még rengeteg vitamin található benne, javítja a görcsös panaszokat, és stresszoldó hatással is rendelkezik, aminek köszönhetően segíthet az elalvásban, és hozzájárulhat a nyugodt alváshoz.
Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet az Absolut Passionfriut Vodka, vagy esetleg más szeszes ital érdekelne, akkor nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön.