Sokan kérdezték már, mi is megtesszük: mi a Panyolai pálinka sikerreceptje?
A siker egyik alapja a gondosan válogatott, kiváló minőségű gyümölcsök felhasználása. Az alapanyagok frissessége, érettsége elengedhetetlen ahhoz, hogy a pálinka gazdag ízvilága és aromája a legjobban érvényesüljön. A Szatmár-Bereg területén termő gyümölcsök – főleg a szilva, körte és barack – tökéletesen alkalmasak a pálinkafőzéshez, hiszen itt a termőföld és az éghajlat olyan egyedi karakterjegyekkel ruházza fel a gyümölcsöket, amik a pálinkában is visszaköszönnek. A másik különlegesség, hogy modern technológiákat és tradicionális eljárásokat ötvöznek a készítés során. A pálinkafőzdében nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a pálinka készítése során megőrizzék a gyümölcsök természetes aromáit, miközben az ital tisztaságát és kifinomultságát is biztosítják. Ezáltal minden egyes palack olyan ízélményt kínál, amely tökéletesen harmonizál a magyar pálinkakészítési hagyományokkal, de megfelel a modern fogyasztói elvárásoknak is.
Mikor, hogyan érdemes a Panyolai pálinka ízjegyeit élvezni?
A Panyolai egyik legnagyobb előnye a sokoldalúsága. Fogyaszthatjuk aperitifként vagy akár egy gazdag étkezés lezárásaként, sőt a különleges alkalmak megünneplésekor is jó döntés.