Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

A Monin szirup minden pultban jól mutat, még a konyhapultban is

A Monin szirup a bárpultok egyik nélkülözhetetlen kelléke. A különböző gyümölcsös vagy éppen édes ízvilágú koktélok elmaradhatatlan alapanyaga. De a limonádék és egyéb alkoholmentes nedűk sem hiányolhatják a jelenlétét. 

Nemcsak a mixerek életében, a hétköznapokban is jó, ha akad otthon belőle. A legkedveltebb ízekben.

A Monin szirup, mint gasztronómiai összetevő?

Igen. Bár vitathatatlan tény, hogy a leggyakoribb felhasználási területe a koktélkészítés, de ez nem azt jelenti, hogy más kreatív alkalmazási módszer szóba sem jöhet.

A természetes ízvariációk kitűnően passzolnak különböző fogásokhoz és desszert különlegességekhez. Azért hangsúlyozzuk ki a természetes ízhatást, mint jelző értékű fogalmat, mert ez a termékcsalád legnagyobb pozitívuma. Nem keltenek műhatást. Márpedig negatív példa akad bőven, és ezek miatt lényeges kiemelni, hogy még vannak kivételek.

Szószok, mártások vagy öntetek pontosan ugyanolyan eredményességgel remekelhetőek a hozzájárulásával, mint páclevek vagy dresszingek. A desszertek meghálálják a közvetlen alkalmazást is, ezáltal még a legegyszerűbb sütemények is feldobhatóak és extrává varázsolhatóak.

Monin szirup házi koktélokhoz is kitűnő

Az otthonában remekelt koktéloknak párjuk nincsen, és sokszor nevük sem. De ez így van rendjén. Bátran próbálkozhat a különböző ötletekkel, kipróbálva az ízpaletta összes árnyalatát.

A szirup egészen biztosan nem hagyja cserben, hiszen az alkalmazása pofonegyszerű. Ráadásul roppantul kiadós termékről van szó, hiszen pusztán pár csepp elegendő belőle. Ezért befektetésnek is kiváló. Érdemes egyszerre több ízből is betáraznia a folyamatos variálhatóság biztosításáért.

Tartalomhoz tartozó címkék: Monin szirup Monin szirup ár