Az Árpád pálinka egyediségét öt generáció nő és férfi tagjainak köszönheti
A családi manufaktúra egyik különlegessége a sok közül, hogy a pálinka megalkotásának folyamatában a hölgyek is részt vesznek. Sokan hajlamosak úgy gondolni az italkészítés világára, mint egy alapvetően férfias szakterületre. Bár alapvetően ez nem akkora tévedés, ugyanakkor csupán azért van ez így, mert a legtöbb esetben ténylegesen az urak játsszák a gyártásban a főszerepet. De kivételek mindig akadnak, mégpedig üdítő kivételek.
A márka nem ok nélkül vívta ki milliók rajongását. A pálinka ízében ott van a hazai termőföld nektárjának utánozhatatlansága. Nincsen párja az anyaföldnek, és így páratlanok azok a gyümölcsök is, amik a pálinkakészítés alapjaként szolgálnak. A karakteresség titka az odafigyelésben, a tudásban és a tradíciók tiszteletében rejlik. 5 generáció tapasztalatában, aminek az értéke felbecsülhetetlen. Hogy jönnek ide a fazekak és a lábasok? Úgy, hogy a női kreativitásnak köszönhetően a pálinka cseppjeiről kiderült, hogy a magyaros fogásokat még ízletesebbé, még inkább ellenállhatatlanná varázsolják.
Az Árpád pálinka minőségben évtizedek óta ugyanazt nyújtja?
Így igaz! A megbízhatóságnak többek között ez is a kulcsa. Nagyapák és unokák ugyanazt az ízt érezhetik ki. Nem hasonlót, nem majdnem egyformát, hanem ugyanazt.