Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.

Az Árpád pálinka a konyhából sem hiányozhat

Elképzelhető, hogy első pillantásra szokatlan felvetés, de az Árpád pálinka nem csupán kortyolásra méltó. Bár az igaz, hogy nem érdemes kihagyni a koccintást kívánó pillanatokból. De a különleges nedű nem pusztán a poharakba való, hanem a fazekakba is. Hogyan? Mutatjuk!

 

Az Árpád pálinka egyediségét öt generáció nő és férfi tagjainak köszönheti

A családi manufaktúra egyik különlegessége a sok közül, hogy a pálinka megalkotásának folyamatában a hölgyek is részt vesznek. Sokan hajlamosak úgy gondolni az italkészítés világára, mint egy alapvetően férfias szakterületre. Bár alapvetően ez nem akkora tévedés, ugyanakkor csupán azért van ez így, mert a legtöbb esetben ténylegesen az urak játsszák a gyártásban a főszerepet. De kivételek mindig akadnak, mégpedig üdítő kivételek.

A márka nem ok nélkül vívta ki milliók rajongását. A pálinka ízében ott van a hazai termőföld nektárjának utánozhatatlansága. Nincsen párja az anyaföldnek, és így páratlanok azok a gyümölcsök is, amik a pálinkakészítés alapjaként szolgálnak. A karakteresség titka az odafigyelésben, a tudásban és a tradíciók tiszteletében rejlik. 5 generáció tapasztalatában, aminek az értéke felbecsülhetetlen. Hogy jönnek ide a fazekak és a lábasok? Úgy, hogy a női kreativitásnak köszönhetően a pálinka cseppjeiről kiderült, hogy a magyaros fogásokat még ízletesebbé, még inkább ellenállhatatlanná varázsolják.

Az Árpád pálinka minőségben évtizedek óta ugyanazt nyújtja?

Így igaz! A megbízhatóságnak többek között ez is a kulcsa. Nagyapák és unokák ugyanazt az ízt érezhetik ki. Nem hasonlót, nem majdnem egyformát, hanem ugyanazt.

Tartalomhoz tartozó címkék: Árpád Pálinka Árpád Pálinka ár