Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.

A Tatratea ár mértéke minimális, az ital értéke maximális

A Tatratea ár a földön jár annak ellenére is, hogy a százezreket koccintásra sarkalló receptúra a Magas-Tátra hegyeiből származik. 

A teaalapú, gyógynövények hozzáadásával remekelt likőr eredetileg 52%-os alkoholtartalommal büszkélkedik, a több százezres rajongótáborról nem is beszélve. Utóbbira szembetűnő és egyértelmű bizonyíték, hogy évente több mint fél milliónyi palackot értékesít a gyártó. A fekete és fehér teák, a gyógynövény és gyümölcs kivonatok együttesen különleges és utánozhatatlanul egyedi ízvilágot hoznak létre.

A kínálatunkban számtalan ízesítésű és alkoholtartalmú variációt fedezhet fel, amiknek az esetében a Tatratea ár ugyanolyan kedvező. A tölgyfahordós érlelésnek, ami nyolc héten keresztül tart, a kivonatolásnak és szűrésnek köszönhetően, a gyártási folyamat végén, némi pihentetést követően, egyedülálló ízélmény garantálható. De mégis honnan ered a receptúra? Ahogy fentebb említettük, minden a Magas-Tátrában kezdődött. Az ott élők ugyanis előszeretettel vendégelték meg a hozzájuk betérőket forró teával, a hideg ellen, amibe azonban egy kis gyógynövényekkel feljavított likőrt is kevertek.

A porcikák átmelegedése ilyen királyi kortyolnivaló mellett nem is lehetett kérdéses. A mai ital alapját is ez a recept képezte, amit a Tátrában élők hűségesen és hagyománytisztelő módon, mind a mai napig megőriztek. Nagyüzemi gyártásról 2003 óta beszélhetünk. Kishazánkba 2010-ben érkezett meg a nedű eredeti, tea alapú változata. A Tatratea ár/érték arányban az élen jár, hiszen pazar ízélménnyel, karakteres pillanatokkal gazdagodhat minden egyes kortyintással, miközben a beszerzés oltárán nem kell feláldoznia a pénztárcája teljes tartalmát. Így aztán bármikor a hegyekben érezheti magát.

Tartalomhoz tartozó címkék: Tatratea ár kedvező Tatratea ár