Na, de mi a Panyolai pálinka titka?
A titok nem is annyira rejtőzködő. Főleg, hogy a főzőüzem mögött álló család sem dugdossa véka alá. A tradíciók tisztelete mindenkor elsőbbséget élvez. A hagyományos receptúrák sérthetetlenek. Azért fordulhat elő, hogy az évtizedekkel ezelőtti palackok is a megszólalásig hasonló ízjegyeket zártak a dugóik alá, mert a gyártás nem változott, ahogy az összetevők minősége, mennyisége sem. Persze egy kis árnyalatnyi különbség előfordulhat, már csak a nektárok eltérése miatt. is Viszont az alapkarakter adott és megingathatatlan.
Igen ám, de ez még nem lenne elegendő a sikerhez. Még akkor sem, hogyha tudható, ez az a tudás, ami megalapozza az előállítást. A régi értékek tiszteletben tartása, sőt, felvirágzása lényeges cél. Ám az újító kincsek felfedezése sem maradhat ki a képletből. Ellenkező esetben nem egy folyamatosan fejlődő márkáról, hanem egy elavult múltlenyomatról beszélnénk.
Márpedig a főzőüzem nem él a múltban, sőt, a jövő felé tör. Miként a számtalan ízvilágot egyesítő termékek is, amelyek világhírre tettek szert. Szóval ott van még a kulcs, ami maga a jövő, az abba vetett hit és a jövő újításai iránt érzett nyitottság.
A Panyolai pálinka a szülőföld nektárjait őrzi
A hazai termelőktől származó gyümölcsök végül felteszik az i-re a pontot. Így már minden adott ahhoz a teljesítményhez, amit a márka produkál, és persze ahhoz a rajongottsághoz is, amit milliók plántálnak iránta.