Így születik meg a Grey Goose vodka
A gyártás folyamata a legnagyobb gondossággal és szakértelemmel történik. A vállalat alapítója, Sidney Frank, aki 1997-ben indította útjára a márkát, azzal a céllal hozta létre a Grey Goose-t, hogy a világ legjobb vodkáját készítse el. Frank filozófiája, hogy a minőség minden másnál fontosabb, ma is a brand filozófiájának alapkövét képezi. A választott búza, ami a termék alapanyaga, a világ egyik legtermékenyebb mezőgazdasági területéről, a Beauce régióban található. Ez a búza adja az egyedi ízét a vodkának, amit aztán a Gensac-la-Pallue faluban található lepárlóban finomítanak tovább.
Az előállításában kulcsfontosságú lépés a lepárlás folyamata, ami ötször ismétlődik meg, biztosítva ezzel a vodkának azt a rendkívüli tisztaságát és lágy ízét. A lepárlást követően a nedűt kristálytiszta forrásvízzel hígítják, amit a Charente régióból nyernek.
Miről mesél a Grey Goose vodka üvege?
A csomagolás is egyediséget sugároz. A tiszta, elegáns üvegtervezés, ami a Grey Goose logóval díszített, magában hordozza a francia elegancia és a kiválóság iránti elkötelezettségét. Az üveg designja olyan, mintha közvetlenül egy kifinomult francia étterem asztaláról került volna elő, elegáns és letisztult.